Naturterapi

Vær din egen stifinder...

Kender du til overtænkning, stress, eller depression, som følge af en eller anden form for livskrise?

Så er naturterapi det rigtige valg for at komme videre.

Naturen er tankevækkende på den meditative måde, vores nervesystem slapper af i naturen og vi lægger hverdagen med dens stress og jag bag os. At gå ind i naturen er symbolsk set det samme som at “gå med” naturen, også den slags natur vi indeholder selv.

Netop det at gå med noget som er, noget som måske dukker op igen og igen i vores liv, og begynde at undersøge det istedet for at skubbe det fra os, er første trin i forhold til at erkende, forløse og kunne afbryde begrænsende tanker og mønstre og nyorientere sig. Sådan fungerer terapi.

Det spændende ved terapi i naturen er, at mange af vores sansninger som at røre, se, smage, at stå på, gå på og være, naturligt kommer frem når vi befinder os i naturen. Det er ofte nogle stærke sansninger der åbner op for et mere vågent, nærværende og umiddelbart sted i os. Et sted der som jeg oplever det for mange ofte er forbundet med livsglæde, leg, glædelige overraskelser og flow oplevelser. En væren.

Mennesket ER natur, vi har bare glemt det, og alle de kampe vi kæmper, ja, der kæmper vi ofte imod naturen. Vi bliver glade kreative og livsduelige af at lytte til naturen, lytte til vores mavefornemmelser og følelser, mærke at vi STÅR og GÅR her på jorden, og ved at tage del i det liv der udfolder sig indeni og udenfor os. Vi KAN finde vores egen autencitet, som naturen gør det, er det, og som den illustrerer og demonstrerer så smukt i små og store bidder rundt om os hele tiden.

“loose your head, and come to your senses”

 –Pearls–Følg mig på FaceBook

Her kan du deltage i dialoger og udtrykke meninger og erfaringerMød mig på Linkedin

Her kan du se min profil, samt mine business kontakter m.m.